Alla inlägg under januari 2008

Av Anna Danielsson - 11 januari 2008 20:55

Min syrra poppade nyss smörpopcorn som det UPPENBARLIGEN VAR NÅGOT FEL på i micron, för nu luktar det muterat äckeljävla surt smör i hela huset! Okej, smörpopcorn brukar ju lukta men något gick ju uppenbarligen fel här.


Bilddagboken blev hackad idag och var nerstängd, synd för mig som är BDB-beroende :P Och ännu mer synd för dem vars lösenord och användarnamn + hotmailadresser har läckt ut på internet, ville kolla om jag också var drabbad så jag gjorde en lite efterforskning på Flashback och hittade en lista med massor av användare :O Aja, jag har då inget intressant i min mailbox ifall någon skulle finna nöje i att hacka den.


Nu väntar jag på Amanda, Linn och Robin, vi ska se Zodiac (film) och jag hoppas att Amanda tar med lite The Knife-till mej.

Av Anna Danielsson - 10 januari 2008 23:40

Jag måste bara ära min kära hund med ett helt eget inlägg :)


Den individ som ni skådar på denna bild är typ den trevligaste varelsen som vandrar på denna jord. Oftast, i alla fall.


Ibland blir jag helt tokförbannad på denna varelse, för han är inte alltid så snäll, söt och klok som bilden ger sken av, men han är faktiskt det bästa i mitt liv och alla andra kan känna sig bortprioriterade om det skulle komma till kritan. Synd.


Jag tror på fullt allvar att Mio har någon form av damp eller liknande, plus att han är högljudd och stundvis inte speciellt bright (som jag alltså.) Men det spelar ingen roll, det finns ingen som är lika positivt och glatt inställd till nästan allting som denna vovve :) Visst, tycker han någonting är tråkigt så gnölar han, men promenaderna består ofta av spring och glädjeskutt bara av lycka över att få vara utomhus. Han är nog min idol.


DÅ VET NI!

Av Anna Danielsson - 10 januari 2008 23:02

Wihooo, kul att se att min blogg ökar i besöksstatistik för varje månad :D När jag drog igång den hade den 70 besökare på hela månaden, nu hade den över 900 i december. Mitt mål är att komma upp i 1000 läsare januari månad, så LÄÄÄS :)


Jag är en idiot. Och när en idiot som jag tycker att en annan person är en idiot, då är det fan illa på riktigt. DU ÄR PATETISK.


Idag impulstränade jag freestyle med Mio på eftermiddagsrastningen - utan godis :O Och SHIT vad bra det gick, tror jag ska ändra taktik med träningen. Han blir ju så hyper (alternativt uttråkad) så jag försöker alltid vara luuugnet själv och dämpa honom, funderar på att låta honom dampa fritt (jobbigt, men har han kul så är ju det huvudsaken :P) och istället vara mer peppande. "Snurra" är numera hans favorittrick, han gör det så fort han får chansen, haha! Hopp över ben har han också lärt sig, problemet är att han gillar att hoppa IN i mitt ben istället för ÖVER det...


Men men, vågar man kanske hoppas på att testa Lilla Stockholm i april om det fortsätter med det här flytet...? :)

Av Anna Danielsson - 10 januari 2008 09:31

STEG 1:

Namn: Anna

Födelsedatum: 19 April

Födelseplats: Skellefte BB

Bor: Skellhell

Ögonfärg: Blå

Hårfärg: Mörkblond/ljusbrun, naturliga hårfärgen alltså

Längd: 1.66½

Skostorlek: 37

Civilstatus: Friii :D

Höger eller vänsterhänt: Höger

Stjärntecken: Vädur

Kär: Nej


STEG 2

Skor som du bar idag? Mina vanliga...?

Rädsla? Sprutor

Målsättning? RESA


STEG 3

Första tanke när du vaknar? "Var är snooze-knappen?"

När du somnar? Ingen aning


STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola

McDonalds eller Burger King: Inte provat BK tror jag

Adidas eller Nike: Dunno

Lipton Ice Tea eller Nestea: Ingen aning

Choklad eller vanilj: CHOKLAD


STEG 5

Svär du? Varje dag

Sjunger du? När jag kör SingStar, frågan är om man kan kalla det sång :D

Duschar du varje dag? Vanligtvis, ja

Gillar du skolan? Jovars, i vanliga fall

Tror du på dig själv? Nej

Kommer du överens med dina föräldrar? Oftast inte


STEG 6:

Har du under den senaste månaden...

Shoppat: Mjo

Ätit en hel ask müsli: Nej

Ätit sushi: Nej, tyvärr :(

Stått på scen: Inte vad jag minns

Skejtat: Nej

Bakat: Nej

Stulit något: Nej


STEG 7:

Har du någonsin..

Blivit kallad hora: Ja, på skoj xD

Blivit nerslagen: Inte vad jag vet


STEG 8:

I framtiden..

Namn på barn: Ska inte ha barn

Hur vill du dö: I sömnen

Vad vill du bli när du blir gammal: Rolig


STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för? Inga, är för egoistisk

Antal CD-skivor du äger? En hel del och mest Tori Amos xD

Antal piercings? Bara öronen

Antal tatueringar? Ingen

Hur många gånger har du varit med i tidningen? Ett par

Antal saker jag ångrar? En del

Av Anna Danielsson - 9 januari 2008 22:48

Kolla videon och bortse från musiken, haha. Snubben har ju varit ÖVERALLT! :|


Nu har jag tagit farväl av och avslutat kursen Avancerad Bild, FINALLY. Jag läser ju lix spanska som individuellt + orkestern som utökad, så jag har ändå extrapoäng :P Plus att det inte ger så mycket att gå en kurs som jag ändå kommer få IG i pga skrynkliga ritpapper.


Var och åkte snowboard i Vitbergsbacken ikväll - ENSAM, och det ÄGDE. Jag slapp vänta på jobbiga, långsamma människor. Jag hatar människor. Jag vill bo i en timmerstuga mitt i skogen.


Jag ska uthärda denna vår och i sommar blir det JOBBA och VOLONTÄRARBETA, fick ingen vidare respons från Rumänien så försöker nu söka på APAN:s hundhem i Spanien, dock mongar deras hemsida sig så får väl ringa till Spanien imorrn o.O Tänkte boka fast så snart som möjligt så jag är säker på att jag kommer mig iväg, ska bara ta reda på vilket datum skolan slutar.


Lönebesked december månad från Aftonbladet idag, klirr i kassan med 1500 spänn trots att min syrra "vikarierade" för mig Hund 07-helgen och fick den helgens lön. Att offra helgens sovmorgnar för 12 000 spänn om året är faktiskt grymt värt, plus att Aftonbladet helt random ger mig årskalendrar och nya MP3-spelare! Så nu vet ni det folks, kan rekommendera Aftonbladet kolportage om ni vill ha ett okomplicerat och o-tidskrävande extraknäck :)

Av Anna Danielsson - 8 januari 2008 22:20

Imorgon ska jag hoppa av Avancerad Bild-kursen, av den enkla anledningen att den inte tillför mig ett skit MEN först och främst - jag TÅL inte MÄNNISKAN som ska kallas för lärare som håller i kursen. Jag fick IG på min senaste uppgift, okej om det hade varit för att jag är usel, men hör anledningen - pappret som jag hade målat på var lite skrynkligt. Jag ska till och med citera det skriftliga omdömet jag fick:

"För respekt för sig själv och den kurs du går i är INTE ett skrövligt ritpapper att betrakta som ett konstverk - Ig!" Sen ligger jag på typ IG i hela kursen i allmänhet, så värt att gå kvar när jag lix har orkestern som utökad kurs också. Näe.


Sen tänker jag inte börja ha en redogörelse om människan (Ägget) i fråga, för det slutar bara i aggression. Jag har dock en fet sak att klaga på: BÖR INTE EN LÄRARE KUNNA SKRIVA ETT BEGRIPLIGT OCH GRAMMATISKT KORREKT OMDÖME!? JAG skriver ju för fan mer välforumlerat än människan, hon ska föreställa en lärare. Lära sig lite skrivregler kanskeee?


DOCK finns det en positiv sak på skolfronten - vår nya mattelärare. Än så länge i alla fall. Det den förra inte lyckades lära oss på flera månader har den nya nu lärt oss på en lektion - till och med jag fattade. Klassen gav honom applåder när timmen var slut xD


GAGAGA, nu ska jag typ sova snart.


Imorgon kväll ska jag avreagera mig på alla sätt med årets första snowboardåk, om ingen vill joina så drar jag till Vitbergs själv och idiot-åker <3

Av Anna Danielsson - 6 januari 2008 16:06

OkiDoki, DÅLIG HOPPHÄST, näää inte riktigt.


Ikväll ska vi spela sällskapsspel hos mig 123456789 pers har Linn den allsmäktiga bestämt, så du som läser det här kan lika gärna joina du också :)


Rårå berättade nyss för mig att hon hade drömt att jag hade skaffat tre nya hundar, och döpt en av dem till NUDISTA! HAHA vad i HELVETE :'(


För övrigt VILL jag följa med Mimmi och hennes kompis till Crufts i England (enooorm hundmässa) i mars! :O

Av Anna Danielsson - 5 januari 2008 23:50

Jag har kommit fram till att allt jag vill hinna se, resa till, göra och ha råd med kommer jag inte hinna under en livstid :P Mitt mål i livet är typ kort sagt att hinna resa till så många ställen som möjligt. Varför sitta i en enda stad och uggla i evigheter när det finns så galet mycket att se?


Jag har insett att jag gjorde ett stort tjockt fett misstag för cirkus två år sedan, när jag sökte till gymnasiet. Jag var redan då en aning pepp på att söka t.ex Kulturama i Stockholm, och hade troligen gjort det om inte mina föräldrar hade satt stopp -.- (Ovanligt? >.<) Har smått seriöst funderat på att byta linje och flytta under gymnasiet också, men då lär man ju ska måsta gå om ett år och...näääe. Sen är det så sjukt DYRT att bo i t.ex Stockholm också, även om man bara skulle hyra ett rum vilket jag lätt skulle nöja mig med :P Så jag skulle vara tvungen att bränna massor av mina sparpengar på hyra innan jag har gått ut gymnasiet, och sedan inte ha några besparingar kvar alls till högskola (för högskola SKA jag gå) och vara tvungen att börja ta studielån direkt.


Men however, jag ångarr ändå att jag inte sökte från början för även om jag trivs råbra i skolan här så blev jag automatiskt kvar i Skellhell i tre år till >.< Hursomhelst, efter studenten blir det flytt lååångt söderut och RESA! Hur jag nu ska ha råd med det, men aja xD Ville först plugga utomlands ett år, men frågan är om man inte får ut mer av att ta sabbatsår och resa runt istället så man kan se lite mer än bara ett land.


GAGAGA, jag sitter ju och blir pepp ju. Snart är jag 18 och mitt första mål blir att försöka få volontärjobb på något hundhem någonstans i Europa en period i sommar.


MWÄÄÄ, jag vill bli arton. Men sen vill jag inte bli äldre, då kan man ju lika gärna börja skaffa rullator och sånt shit :(

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards