Alla inlägg under januari 2008

Av Anna Danielsson - 24 januari 2008 15:33

Vi fick se en galet bra konsert i skolan idag! Två helt sinnessjuka snubbar, Igudesman and Joo, tydligen kända från Youtube, som spelade piano och fiol. OTROLIGT skickliga och helt sanslöst roliga, jag satt nästan och grinade av skratt - tillsammans med alla andra i publiken, haha! Dock hatar jag dom som RESTE SIG UPP och började GÅ UT UR AULAN när de inte hade kört sista numret än. Såklart var det mestandels de korkade högstadieeleverna som också fick se konserten. Aja, vi andra är ju iaf sanslöst trevliga estetare (...) så vi fick höra deras extranummer när ungjävlarna hade stört färdigt :P


Det har snöat järnet, så det går knappt att cykla :( Höll på att välta omkull på hemvägen.


Ska käka SUSHI till middan och sen stå i AIK-klacken med syster. PeppeN ^^

Av Anna Danielsson - 23 januari 2008 22:43

Blöööh, jag är seg i skallen, trött som en gris osv. Syster fyller år imorgon så jag sitter och panik-knåpar ihop en blandskiva för att rädda henne från hennes usla musiksmak, men det är egentligen fortfarande en hemlis.


Som sagt, systers födelsedag vilket betyder att hon är allsmäktig gällande dagens aktiviteter. Det blir sushimiddag och hockey efteråt, wihihi :D Så jag och Emelie ska stå i North Power-klacken och vråla.


Btw, idag var det kallt så jag slängde all värdighet åt skogen och bylsade på mig den sjukaste overkill-vinter-outfiten på jorden. Min oversize mössa, täckisar och mammas feta vinterjacka som når mig till typ knäna och får mig att se ut som en 80-årig eskimå :'D


GAGA, nu vill jag sova.

Av Anna Danielsson - 23 januari 2008 15:17

En kille på skoter från Skellefteå försvann ju som sagt i Kåge i söndags, och nu har de tydligen hittat hans skoter i havet i Kågefjärden. Uuusch, tycker så otroligt infernaliskt synd om alla som kände honom :(


Dags-sammanfattning? Isländska är hur koolt som helst, vår engelskalärare är pure evil (på riktigt),jag hatar att glasera, men jag gillar att vi har fotoläxa från skolan.


Ska strax cykla in till stan igen, körkortsteori. For bara hem för att äta nudlar och hämta kameran, eftersom jag ska direkt till fotogruppen efteråt.


-15 ute btw! Party

Av Anna Danielsson - 23 januari 2008 11:30

...ja, egentligen har jag kulturhistoria nu och bör söka fakta om Voltaire och den franska upplysningen, men ni ser ju själva vad jag pysslar med istället.


E-Fyran med fotogruppen ikväll, vilket förhoppnings blir lika skojs/flumm som vanligt :'D Fast före det har jag körkortsteorikurs.


Annars måste jag plugga ikväll, har en helvetes läxa på spanska preteritum :(


Aimee Mann nördas på MP3:n :D

Av Anna Danielsson - 23 januari 2008 00:40

Har typ fått hiskeligt många o-hörda Aimee Mann låtar. Vet knappt vart jag ska börja med mitt nördande :'D


Godnatt!

Av Anna Danielsson - 22 januari 2008 23:30

För det första ska jag bjuda på en ljuvlig låt, bara för att jag är så snäll :) Ni kan väl lyssna på den medans ni läser inlägget ^^


70 läsare idag fast jag inte har skrivit ett enda inlägg :'D


Ja, då ska denna dag sammanfattas. För det första, matteprov! Alltså, det kan låta helt otroligt men medans jag satt där och räknade kände jag liksom en glödlampa ploppa upp ovanför min skalle. JAG FATTADE! Plötsligt var allt så logiskt, jag vet inte vad som hände. Kommer säkert få IG bara för att jag tror för mycket om mig själv.


Skridskor på gympan. Jag skämtar inte, det var inte is - det var knaggligt, fruset, stenhårt slask och det var ett helvete att åka :P Men skridskor är kul, dock osis för mig. Jag säger "Jag brukar iaf inte baila baklänges när jag åker faktiskt", och sekunderna senare gör jag värsta flygande vurpan bakåt och landar med ett plask på armen/axeln/huvet xD Men det var kul.


For på stan efter skolan och köpte presenter till systers födelsedag, därefter hem och till orkestern. Efter orkestern drog jag till Amanda med Linn och Robin och bakade kladdkaka. Amandas jävla (men söta) kattunge lyckades få tag på mina MP3-hörlurar, jag gjorde något som liknade ett ångest-skri och försöker slita åt mig lurarna från den ondskefulla lilla varelsen, varpå den kör in sin klo rakt in i mitt lillfinger. Det rann bloood, och mina fördomar/min skräck för katter har ännu en gång bekräftats :'( Tacka vet jag hundar, de är snällare och mycket mer förutsägbara.


HAR FÅTT EN NY CYKEL FÖRRESTEN :'D Eller snarare, jag har fått en cykel. Har ju inte ägt någon egen på ett jävligt bra tag.


Nu ska lägga in all musik som jag har fått av Amanda ikväll i MP3:n och sen...sova? ELLER NÄE, HELVETET, måste fixa bilder till Foto Grand Prix också :'(


Btw, jag gick rakt in i en dörrkarm det första jag gjorde när jag kom hem. Kan det här kallas en halv otursdag?

Av Anna Danielsson - 21 januari 2008 23:40

NU kommer äntligen stunden som jag längtat efter hela dagen men inte orkat göra än - bosätta mig under mitt underbart mjuka och fluffiga duntäcke i mitt iskalla mörka rum och somna till Aimee Manns musik i MP3:n <3 GONATT

Av Anna Danielsson - 21 januari 2008 22:39

Seriöst, jag sitter här och äter som ett jävla djur. Är på fullt allvar orolig för att jag kommer sluka hela vårt kylskåp/skafferi innan jag går och lägger mig. Har först och främst ätit middag, sedan slukat ett nudelpaket och just nu jobbar jag på att äta upp all vettig frukt vi har hemma (mandarin och banan.) Käkade även en chokladkaka och flera frukter före middagen, och en godispåse + ännu mer godis i skolan. OCH JUST JA, vi har yoghurt hemma också så det får bli nästa offer för min framfart.

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards