Alla inlägg den 13 januari 2008

Av Anna Danielsson - 13 januari 2008 11:43

YES! Äntligen börjar det likna Norrland, nu har det kommit 3-4 dm snö på en natt. Dock har dessa sina stora nackdelar då jag seriöst tror att SKELLEFTEÅ KOMMUN ÄR SÄMST I SVERIGE PÅ ATT PLOGA. Jag säljer tidningar varje helgmorgon som jag måste hämta på en gata nere vid älven på Sunnanå, idag gick det inte att cykla (lite mer wajn om cyklar lite längre ner i inlägget) så jag fick gå. Jag tog Mio med mig, han var överlycklig och skuttade runt i snön som en hare på ecstasy. Vi fick traska MITT på Skråmträskvägen eftersom trottoarerna bestod av en halvmeter snö, typ (okej, överdrift men det gick inte att gå där iaf.) Det var i alla fall inga bilar ute, eftersom folk inte tar sig ut från sina gator pga snövallar som man kör fast i >.<


MEN, snö är najs och i veckan blir det snowboard så ofta jag bara hinner :D


CYKLAR, förresten! Jag har inte ägt en egen cykel på ett antal år, utan snyltar av mor och far eftersom de ändå inte cyklar på vintern. TYVÄRR råkade jag dock bryta av nyckeln INUTI låset på pappas stora gubb-cykel som jag brukar sno, så jag är tvungen att använda mammas cykel från helvetet. Jag skämtar inte alls, inte det minsta överdrift - man skulle kunna låsa cykeln och det skulle ändå gå lika trögt att cykla på den. Det tog typ en halvtimme för mej att komma hem från Frida igår. AJA, nog med damp.


Ska orka masa mig genom all snö till kiosken och köpa MP3-batterier snart. Nån gång. Sen ska jag och Amanda knalla till Toto-hallen på Travet och kolla på kaninhoppning :O Vår classmate Moa ska typ tävla med sina ninja-kaniner?


Aja, över och ut och det här är nog det lulligaste inlägget jag har skrivit hittills.

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards