Alla inlägg under januari 2008

Av Anna Danielsson - 27 januari 2008 11:57

FAIL, FAIL, FAIL. Det ordet står numera intatuerat i min panna. Skojar bara, men det borde det göra.


Jag och Epa drog igår mot destination Piteå, men konsert som mål. Nöjda och glada var vi framme på Piteå Busstation, och började vår promenad mot Studio Acusticum. Lyckliga och glada kommer vi dit för att köpa biljetterna, och vad möts vi av?


"Konserten har ju redan varit! Den var klockan 16.00!"


...


FAAAIL! Men jag har inte kommit till det värsta än. Jag och Epa sprang och tröståt på Max när vi lix var i Piteå, och sedan till min mormor och åt våfflor. Jag blev ju lite hyfsat mobbad för att jag hade tagit fel på tiden. "Men jag läste ju 19.00", tänkte jag smått deprimerad. Aja, jag är väl blind eller nåt.


MEN NU! IDAG! Jag kollar Igudesman & Joo's officiella hemsida med tour dates, vad står det för tid? 19.00 19.00 JAG HADE RÄTT OCH ALLA ANDRA HADE FEL, OCH ÄNDÅ MISSADE VI KONSERTEN! HELVETE, vem ska jag döda? :(


Aja. Det var väl lite småkul ändå. Vi for hem till Skellefteå med en buss kvart i åtta, och träffade några suspekta snubbar, bl.a en random hiphopare som tiggde kramar i väntan på bussen. När han till slut fick en kram från oss var vart han ändå inte nöjd, utan började dansa i bussvänthallen.


Bussresan hem = Det var typ folktomt i bussen så vi fick bre ut oss på två säten var längst fram längst upp i dubbeldäckaren, det var trevligt. Bussåkning är rätt trevligt. Vad som var mindre trevligt var att vi såg en bilolycka på vägen hem, en bil hade förmodligen fått sladd, åkt av vägen och stod på högkant i snövallen ner mot diket :O Dom hade dock fått hjälp och ingen verkade skadad eftersom folk stod överallt, så hoppas det gick bra för dom.


Vi var tillbaka i Skellefteå runt 9, och då hade vi ringt runt till folk och hört om dom ville hitta på nåt. Det verkade dock som att ALLA var med sina respektive pojkvänner ikväll, men Amanda joinade oss iaf. Vi drog och hyrde One Missed Call eftersom Epa inte hade sett den (den är äcklig utav helvete) och sen bestämde vi oss för att se den i Epas mammas lägenhet, eftersom Epas mamma inte var där. Så vi cyklade uppför lasarettsbacken och såg filmen. När vi var färdiga var klockan kanske runt 12-1, jag tänkte dra hem då egentligen för att jag jobbade imorse och sov typ ingenting igårnatt heller men nej, då fastnade vi i en sjuk splatterfilm, The Final Destination, som gick på TV :P Jag drog iaf hem till slut.


Jag hatar splatterfilmer (även om den där var ganska bra). Jag blundar hela tiden. "Vanliga", psykiska skräckfilmer som får alla andra att avlida av skräck är jag relativt oberörd av, men så fort det börjar flyga blod överallt blir jag skittöntig och vill inte se x) Hua.


AJA, nu ska ja äta lunch.

Av Anna Danielsson - 26 januari 2008 12:57

I eftermiddag skuttar jag och Epa på en Norrlandskusten-buss och hoppar av i Piteå för att se den längre konserten av Igudesman&Joo :P Följ med, folk!


Jag har sålt tidningar. Det var drygt, men jag sålde slut. Money!


"You're With Stupid Now" med Aimee Mann äger ^^


Igår blev det att spela TP. Linn tror att aboriginer kommer från Italien :'(


UÄÄÄ.

Av Anna Danielsson - 26 januari 2008 01:33

http://www.metro.se/se/article/2008/01/21/11/3958-45/index.xml


Säger samma sak som kusinen, många lär bli irriterade men skitsamma för jag har gått runt och stört mig på det där skitlänge. Allergiker styr verkligen världen, typ. Visst bör man visa hänsyn men någon gräns kan det faktiskt få vara. I andra länder, tex Frankrike, är det en mycket mer avspänd inställning till till exempel hundar, och vad jag vet så är det knappast några människor som dör av allergi där heller? Det är hundar i alla butiker, på caféer, på bussäten i bussarna osv. Ska jag ha Mio på bussen här i Skellefteå så tar (oftast) en väldigt sur busschaffis extra betalt för hund och sen får man gå och sätta sig allra längst bak (okej, det gör ju inget, men ändå) för annars dör allergikerna. Tänk om jag är allergisk mot människor, huh? Förbjud alla människor på bussar då!


Tekniskt sett borde det ju vara optimalt att ha hund här i Norrland (natuuuren, folk), men jag kan tänka mig att det är mycket lättare i Stockholm där de också har en mycket trevligare inställning till fyrbenta varelser som till och med får följa med in på NK!

Av Anna Danielsson - 25 januari 2008 19:56

Att övningsköra är kul. Apropå det så har jag bokat teoriprovet idag :D


Hur som helst, det var inte det jag ville komma fram till. Jag var ute och övningskörde nyss, vilket som sagt är kul. Förutom på ett ställe - Skellefteås kära Lejonströmsbro. Helt seriöst, om dom inte enkelriktar fanskapet inom en väldigt snar framtid så kommer nån att AVLIDA. Man ryms inte två bilar och en person i bredd på den, knappt ens två bilar. Jag är livrädd för att Mio ska bli överkörd när jag går där med honom till exempel. Nu körde jag över brojäveln för andra gången i mitt liv, och jag lovar att det var med en millimeters marginal som jag inte körde på den mötande bilen - och då var jag ändå nära att köra in i broräcket samtidigt. HAT.


Nu ska jag ringa runt. Ska vara med folk ikväll men verkar som om ingen har nån idé angående sysselsättning.

Av Anna Danielsson - 25 januari 2008 15:11

Tjoho. Det här är vad jag gör på varje lektion då vi får tillgång till en datasal, vilket ni kanske har märkt.


Ikväll blir det något slags umgänge med folk, imorgon blir det en halverst impulstripp till Piteå på initiativ av Epa. Vi ska dra till studio Acusticum och se Igudesman & Joo igen eftersom vi missade deras konsert igårkväll!


Annars blir det väl tidningsförsäljning, och förhoppningsvis att sälja mitt PSP till en som äntligen har ringt och verkar vara intresserad på riktigt. Så lite klirr i kassan kanske ^^


Spinning direkt efter skolan. Ska ringa mamma och grina efter polarmackor, så jag kan käka dom i bilen när hon hämtar mej.


Och just ja, jag har inte ätit godis idag! Enbart för att jag inte hade några kontanter på mig. Ingen aning om hur jag har lyckats överleva utan kola-Brio.

Av Anna Danielsson - 24 januari 2008 23:42

Och just ja, imorgon blir det förmodligen krig. Es2B vet vad jag menar.

Av Anna Danielsson - 24 januari 2008 23:38

Jag MÅSTE ha O'Boy. NU.


Något annat som jag måste är att fara och kolla synen, tror jag har fått ÄNNU sämre syn, iaf på vänsterögat. Jag kommer sluta som blind, haha :'( Något som däremot är seriöst är att jag verkligen borde skaffa glasögon. Linser is the shit, men om jag skulle få ögoninflammation och inte kan ha dom är jag så körd. Utan hjälpmedel för mina vanskapta ögon så känner jag inte igen folk som jag känner på några meters håll, allt är bara blurr xD Ge mig en blindkäpp.


Synd bara att jag ser ut som en tant/professor/uggla/retard i ALLA sorters glasögon.


:(

Av Anna Danielsson - 24 januari 2008 22:32

Blev nyss hungrig så jag hets-tryckte in en sushi-rulle i käften och ÅT, haha.


Var på hockey med Emelie, Skellhell vann och det var faktiskt jävligt kul xD


Nu ska jag slaggish snart typ, jag är tröÖött.

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards