Alla inlägg under september 2008

Av Anna Danielsson - 9 september 2008 23:39

GAAAH, jag lägger ner mitt jävla mongolid-liv! Det är fanimej bäst för allt och alla -.- Jag är ju helt seriöst en kringvandrande F-A-I-L och ingenting annat. SYND, ANNA.


Jag är så jävla pepp på att typ fly till Spanien och SOS Animals några veckor (eller varför inte månader), där gör man i alla fall någon form av nytta istället för att gå runt och ruttna i den här rövhålan till stad.


Och JAAA, jag är patetisk. Eller nä, det är värre än så.


Hata folk


!¤%=!#%¤#=%#/(%?#(%"#¤/(?%#(%¤&"#(%#?"%#?/(%¤"/(?%"¤/(%"¤/(%

Av Anna Danielsson - 8 september 2008 16:46

Den här dagen var som bara blä. Ikväll är det reunion på E-Fyran med vår grupp som åkte till Auschwitz i våras, det tror jag blir trevligare.


Jag har för övrigt och apropå ingenting kommit på världens bästa bli glad-knep på morgonen: Beatles :D Haha, kan man bli annat än smålycklig när man hör t.ex den här? :)

Av Anna Danielsson - 8 september 2008 01:10

Jag är sämst på att uppdatera, för att vara jag iaf.


Igår såg jag och Epa Lukas Moodyson-filmen Tillsammans, som var väldigt skum men småkul. Handlar om ett typ vänster-kollektiv på 70-talet som heter "Tillsammans", och ungefär hela Sveriges skådis-kår är inproppad i filmen. Vi åt även glass, jag hävde i mig en hel Cookie Dough-burk. Nu får det vara slut med Ben&Jerry's, min budget går ju åt till glass för tillfället :(


Apropå Ben&Jerry's, en gång så fanns inte Cookie Dough och då köpte jag Phish Food istället - som var en grym besvikelse :( Satsar hädanefter på kakdeg. Enbart.


Idag körde jag bil ut till Storhamn, vilket var trevligt. Tjillade bara runt på öde-stranden och knäppte några kort. Har även hunnit träna agility med Mio, förresten. Han gick en bana helt jävla klockrent, jag blev helt chockad. Varför kan han inte göra så på tävling? :(


IAF, Storhamn:


Ikväll var jag med Sara och Epa, det blev allmänt flummande. Ni ser ju själva.


Hade Youtube funkat, vilket det ALDRIG gör, så hade jag även länkat en låt som ni säkert aldrig skulle ha lyssnat på ändå. AJA.


Nu borde jag typ kanske såhär sova, vi ska fixa klart allt strul med vårt projektarbete på skolan imorgon. Vår plan kommer ALDRIG funka, om vi mot förmodan får ihop det så blir det här mitt sista jävla grupparbete någonsin. Ensam is the shit, är alltid nån som ska strula/backa ur i sista stund.


Jag är så jäkla övertrött efter helgens feta sömnbrist på grund av morgon-tidningssäljande, så jag fattar varken vad jag skriver eller vad jag tänker. Förmodligen kommer jag inte ens fatta vad jag skrev i det här inlägget imorgon.

Av Anna Danielsson - 7 september 2008 18:58

Jag funderar på att rumphugga mitt sparkonto (som jag egentligen inte får peta på) och lyxa till det med ett objektiv till kameran. Typ det hääär:

http://www.fotosidan.se/cldoc/20439.htm.htm


Ska vela vidare angående detta. Nu ska jag till Sara och Epa som tydligen har någon sorts pyssel-kväll :P

Av Anna Danielsson - 7 september 2008 00:49

Seriöst det sjukaste jag har sett, och när jag länkar dans-klipp så är det illa :P

Av Anna Danielsson - 7 september 2008 00:37

Nu vill jag veta, var är min chipspåse? Vem har gömt den?

Är det här nån slags komplott eller?

Av Anna Danielsson - 6 september 2008 12:00

Haha ååå, jag ska försöka sammanfatta gårdagens kväll. Sjukaste och roligaste jag gjort typ ;D


Grundplanen var ju att dra på Balzac, men på eftermiddagen fick vi veta att det såklart var 20-årsgräns. Så klockrent Skellefteå, det spelar ingen roll att man är myndig - man kan ändå inte gå ut någonstans förutom typ en gång i månaden. Eller ja, förutom Olles osv, men hur kul är det att sitta och gagga vid ett bord en hel kväll?


Vi hade varit råpepp allihopa och nu var helgen pajad - trodde vi. Sedan kläckte HV-Emelie idén att spontan-fara till Umeå och gå ut där istället :D Vi bestämde oss alltså för att ses hos Bodén först och sen vandra till Lasarettsbacken och hämta Epas mammas bil, som skulle användas som färdmedel.


Vi var en klump folk hos Linn och åt marängsviss, sedan drog Linnea, Kicki, Frida och Rårå iväg mot Olles eller vad det var och Robin skjutsade mig, Linn, Epa och HV-Emelie till stan där vi mötte Sara och vandrade till Lasarettsbacken - råpeppade. Peppen dog rätt snabbt när vi kom fram och insåg att Epas mamma hade råkat ta med sig bilnycklarna hem till Sorsele. Vi stod alltså där utan bil.


Situationen räddades eftersom Robin och Viktor också bestämde sig för att joina till Umeå, så vi packade helt enkelt in oss 7 pers i Robins bil och åkte xD INTE det bekvämaste jag varit med om, vart typ strypt av bilbältet och vred ryggraden ur led xD Vägen dit var småläskig, dels pga rädsla för polisen också var det så extremt mycket dimma (+ kolsvart) att man inte såg vägen framför sig på vissa ställen.


Framme i Umeå kutade vi till Club Extreme som var HUR kung som helst, Skellefteås uteliv kan slänga sig hårt i väggen (no shit) :D Blir lätt Umeå fler helger framöver har vi bestämt.


På hemvägen var jag fyllechaffis åt dom andra, Robins bil var lite småkul. Trodde den skulle dö i uppförsbackarna pga den smått tunga lasten av 7 pers, hade varit småkul om vi hade blivit stående på E4.


Kom hem typ vid halv 5 och klev upp och sålde tidningar imorse xD Ikväll vet jag inte vad som händer, men det viskades om Pinkerton igår.

Av Anna Danielsson - 4 september 2008 22:57

Ska lätt lära mig hela koreografin till den här videon utantill tills imorgon.


(Eller?)


Nämen seriöst, jag tror att morgonkvällen kommer bli den roligaste på väldigt länge :D Vi ska vara hemma hos Linn och spela Twister + dansa till 80-talsmusik för att sedan dra vidare till BALZAC :D


Peppen har inga gränser.

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards