Alla inlägg under september 2008

Av Anna Danielsson - 27 september 2008 12:28

Gårkvällen inleddes utanför Kåffeinn halv 9. Vi träffades hela estetiska programmet (bild, dans, musik och teater, alla årskurser) och skulle göra nån form av underhållning genom stan, eftersom det var Kulturspektaklet och allmänt jippo i centrum och på Nordanå. Musikarna hade gjort en sambaorkester med hjälp av pet-flaskor, också gick vi i ett långt led och typ hoppade/dansade längs Gågatan och viftade med plastremsor xD HAHA det var faktiskt skojs, liva upp stan is the shit. Vi gick sedan mot älven, gjorde ett ljusspel med ficklampor och satte japanska lyktor med ljus i vattnet.


När vi var färdiga var det Station 8 som gällde, och det var askul :D JAG orkade iaf inte negga, och inte Epa eller Victor & CO heller för det var nästan bara vi kvar av vårt sällskap i slutet och vi stod där och skuttade i folkmassan ^^


Imorse sålde jag tidningar, bleh. I eftermiddag är det hockey och ikväll är det Rårås födelsedagsfest eller hur det nu var :O

Av Anna Danielsson - 26 september 2008 16:56

Haha, jag har dragit mig för att skriva det här för jag gjorde så mycket igår så det kändes råjobbigt. Aja, sammanfattning.


På morgonen började vi halv 9 och jag tror seriöst att mitt undermedvetna tvångs-väckte mig på något vis, för mina väckarklockor svek mig och jag vaknade av mig själv 20 över 8 trots att jag bara hade sovit typ 4-5 timmar de senaste nätterna. Kom nästan i tid också, skillz that kills. Anledningen till att jag var tvungen att komma i tid var att vi skulle klättra upp på Byberget och måla akvarell.


Byberget var kallt och blåsigt, och jag hade dom ultimata skillsen - jag la mig och somnade på berget. Tydligen såg jag så "fridfull" ut att ingen hade velat väcka mig. Haha, va?


Vi gick tillbaka till skolan efter några timmar och kollade på en jazzkonsert, sen spurtade jag till stan för att få snylta en gratis Subway-macka. Tryckte i mig mackan, sprang till Busstorget eftersom jag skulle på orkester, också vägrade moppehelvetet starta för tredje gången den dagen. Med hjälp av våld och vilja gick den till slut igång, bara för att dö mitt i en kö till trafikljusen sen. Jag tog mig hem iaf, slängde mig i bilen och drog till orkestern. SSB är hur skojs som helst :D


Jag hade även planerat att dra och simma på Eddahallen ikväll (ska INTE tappa hela min kondis den här vintern som jag gjorde förra), också fick jag ett sms av Frida som undrade om jag och nån fler ville joina på bio ikväll. Jag bestämde mig för att hinna med båda så jag drog hem, rafsade ihop badkläder och speedade vidare till Edda. Simmade en kilometer, typ härligt men gräsligt tråkigt. Jag ska uppfinna en vattentät mp3. Speedade därefter hem och sen direkt till stan och mötte Frida & Rårå. Vi hann svepa té/chai-latte/Daim-tårta på Waynes innan filmen började också :P


Vi såg Patrik 1,5, den var väl småkul men som all svensk film GRÄSLIGT förutsägbar. Man kollar på framsidan av filmen och vet hur den slutar, typ.


Sen hann jag faktiskt inte med mer den dagen, haha. Idag har vi genrepat vår konst-grej med hela estetiska programmet som vi gör på Kulturspektaklet i stan ikväll, kom och kolla på oss :D Cirka 21.00 till 21.30


Efter konst-prylen blir det nästan raka vägen mot Station 8 :D Utgång utgång utgång. Även imorgon blir det fest, Rårå har hyrt Nordic Light-lokal så det blir tjohej tjoho hoppas jag :D

Av Anna Danielsson - 25 september 2008 01:26

HAHAHA jag tror jag dör. Nu ska jag hänga ut Victor och hans fail här.


Eftermiddagen inleddes med typ fönstershopping på stan med Sara, Epa & EG. Sara och EG drog hem, och jag och Epa gick på Waynes och fikade med Sanna och Lovisa (eller vi är halvpanka så vi kollade på när dom fikade) och sen for vi vidare till fotokursen.


På fotokursen flummde vi en stund, sen bestämde vi att vi skulle dra hem till Sanna på Moröbacke och joina henne, Annica och Robins Idol/Monopol-kväll. Jag, Epa & Victor tog Victors bil också drog vi.


När vi körde ut från Lasarettsbacken där vi hade plockat upp Epa som varit och lämnat sin cykel innan vi drog, fick Victor världens panik-blick och sa "VAR ÄR MIN KAMERA!?" Den var inte i kameraväskan och inte i bilen över huvudtaget kunde vi konstatera. Victor typ dog, och jag skämtade om att den kanske låg på biltaket (klassikern). Det värsta är att vi stannar bilen, jag springer ut och kollar och vad tror ni ligger på taket!? Vi har åkt genom hela jävla Skellefteå centrum med en systemkamera på biltaket och den överlevde! xD HAHAHA jag dör.


Vi kom iaf fram till Sanna till slut, blängde på Idol och spelade Monopol - i tre timmar. Jag, som brukar ha skills, åkte ut först och rookien Epa vann :O Det var iaf väldigt trevligt ^^


Nu ska jag upp till skolan om 5½ timme, haha.

Av Anna Danielsson - 24 september 2008 00:12

Bildveckan är för övrigt det sämsta jag varit med om. Förra året var det hur kul som helst med massa roliga uppgifter, övernattning i Burvik med hela programmet och allmänt flum. I år händer...ingenting. Hade hellre haft vanlig skolvecka. Imorgon ska vi typ bearbeta krokiskisser hela dagen, är det kul? Men näe. Också Nordic Drawing-mongo-tävlingen som jag inte ens vill vara med i och som man lika gärna kan göra hemma satt vi med i fyra timmar idag. ORKA.

Ge mig studenten åde

Av Anna Danielsson - 23 september 2008 23:43

VARFÖR ÄR ALLA STÖRDA!? LÅT MIG VARA jävla mongon.

Av Anna Danielsson - 23 september 2008 23:32

Jag tänker inte skriva nåt värt alls idag för jag är bara arg på allt och alla :) Ovanligt.

Av Anna Danielsson - 23 september 2008 00:20

Flygbiljetterna bokade, åker till Stockholm ---> Malaga ---> Fuengirola ---> Atalya ---> SOS Animals den 19 oktober :D


Ååå, jag längtar tillbaks :D Himlarns pepp vart jag nu. Saknar alla voffar.


 Denko, Bilko & Jasper

 Isla & Lars

 Gino & Hugo

 Heather & Will

...och alla andra.


BTW, jag har en fråga till alla folk som av någon underlig anledning läser denna blogg. Ser ni bilderna som jag lägger in? Verkar inte funka på vissa datorer nämligen.

Av Anna Danielsson - 23 september 2008 00:02

Btw, läste min kusselus blogg och snackade med henne på MSN ikväll. Ni vet fallet med försvunna Caroline som har varit i tidningen typ en vecka i sträck? Angelicas mamma & pappa (min moster alltså) har typ sett "liftaren" som polisen letar efter när dom åkte bil nån gång runt Kiruna/Gällivare den dagen :S Creepy, så dom har tydligen ringt polisen och tipsat osv.


Fy fan vad sjuk händelse! Att nån ska till en arbetsintervju och bara försvinner längs vägen, och att det händer mellan Piteå och Gällivare! Hur stora är oddsen!?

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards