Alla inlägg under september 2008

Av Anna Danielsson - 21 september 2008 12:22

Jag var btw och vandrade i Vitbergsskogen/Nöppelberget igår.



Idag är det äckelbra väder så jag ska vandra ännu mer. Sen ska jag på yoga ikväll, najs bajs :'D

Av Anna Danielsson - 21 september 2008 02:51

Film/glass/slapp/babbel-kväll. Vi såg seriöst bland de sämsta filmerna jag någonsin skådat, Crush hette den. Tur att jag inte var ansvarig över filmvalet.


Nu trillar mina ögonlock ihop framför datorn, så godnatt. Jobb imorgon bitti >.<


Btw, jag har en fråga. Jag har för tillfället cirka 50 unika läsare per dag, vad i helvete gör ni här? Har ni inget liv? Skummade igenom lite av min blogg och insåg hur tragisk den är, bara en jävla massa gnäll.


Att det är jag som skriver ner det säger väl en del om mig också.

Av Anna Danielsson - 20 september 2008 19:30

Ikväll står café-gaggande på schemat med Epa, Jessica, Bodén och kanske nån fler. Har bara lovat att skjutsa upp systern och hennes homies till Ica Maxi för godis-reans skull först.


Inatt planerar jag att sova lite mer än 4 timmar ^^,

Av Anna Danielsson - 20 september 2008 11:56

Seriöst erkänner mig besegrad och kapitulerar mot mitt hår.

Grabbade locktång och försökte frulla upp mitt hår igår innan jag drog till party-partyt. Överdoserade sen hårspray, såg ut som ett troll och vart först utskrattad av folket jag umgicks med - men jag försäkrade dom om att det var nödvändigt. Väldigt sant - en ungefär 1½ senare var mitt hår exakt lika platt och trist som vanligt igen :(


Waaajn

Av Anna Danielsson - 20 september 2008 04:25

Haha okej, personligen hade jag kul, men om den här kvällen kan man inte fråga "Vad gick snett?" utan snarare "Vad gick INTE snett?"



Vi var en hög med folk i Epas lägenhet och sparkade igång stämningen med "Stampa med Leroy". Det var när vi drog oss mot stan och Balzac som saker spårade.



 Folk försvann, blev inte insläppta på Balzac (bra jobbat EG :P), blev utkastade när de väl kom in, hände en aning tråkiga saker för vissa som också for hem...osv osv. Vi var väl ett fåtal som fortfarande var nöjda och glada när kvällen var slut.


Max-häng, därefter kladdkaka + varmkorv med bröd avslutade kvällen. Jag ska jobba om 4 timmar, är inte ens värt att sova tror jag. Hinkar typ lite kaffe istället.

Av Anna Danielsson - 19 september 2008 16:39

Kollade igenom datorn och snubblade över bilder från skolavslutningskvällen. Så äckligt kul det var :D Flum på Norsjös bakgård, allmänt springande i stan/Bonnstan och studentflak-snyltåkning.


Nån som är på att sakna ihjäl sommaren? :(




Av Anna Danielsson - 19 september 2008 11:38

Balzac ikväll :D Förferren verkar bli en tävling i "Hur många människor lyckas man trycka in på Epas 25 kvadratmeter?"

Av Anna Danielsson - 19 september 2008 01:35

Nu ska jag bara skriva ännu ett arg-inlägg.


Det jag stör mig på mest av allt på just nu är folk som gnäller på att man far till Spanien och jobbar med hundar, "eftersom det redan finns behövande hundar i Sverige". JA, det finns det, svenska hundar behöver också hjälp och jag förstår faktiskt hur dessa folk resonerar, men situationen i Sverige på hundfronten är lååångt ifrån lika extrem och akut som i Medelhavsländerna.


Djurplågeri är precis lika vidrigt när det äger rum i Sverige, men det hör inte till vardagen här att det ligger överkörda hundar längs vägarna, att man häller syra över/försöker tända eld på hemlösa hundar, kastar en hund över en flera meter hög grind så den bryter nacken och avlider i desperation att bli av med den, dumpar MÄNGDER av valpkullar vind för våg utomhus OSV. DÄRFÖR behövs det folk på hund-anläggningarna utomlands, för det händer HELA TIDEN och det känns hyfsat bra att åtminstone försöka ge de hundarna ett halvdrägligt liv.


Om vettigt folk argumenterar för att man ska rädda Sveriges hundar först så kan jag nästan köpa det, men ALLA som har lagt fram det argumentet till mig hittills är bara patetiska människor som inte hjälper till med någonting själva, utan istället spenderar sin tid med att klaga på vad andra väljer att stödja/jobba med - bakom en jävla dataskärm.


Håll käften eller gör nåt vettigt.


Hoppas nån förstår min poäng, för jag är övertrött och fattar inte vad jag skriver.

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards