Alla inlägg den 6 september 2008

Av Anna Danielsson - 6 september 2008 12:00

Haha ååå, jag ska försöka sammanfatta gårdagens kväll. Sjukaste och roligaste jag gjort typ ;D


Grundplanen var ju att dra på Balzac, men på eftermiddagen fick vi veta att det såklart var 20-årsgräns. Så klockrent Skellefteå, det spelar ingen roll att man är myndig - man kan ändå inte gå ut någonstans förutom typ en gång i månaden. Eller ja, förutom Olles osv, men hur kul är det att sitta och gagga vid ett bord en hel kväll?


Vi hade varit råpepp allihopa och nu var helgen pajad - trodde vi. Sedan kläckte HV-Emelie idén att spontan-fara till Umeå och gå ut där istället :D Vi bestämde oss alltså för att ses hos Bodén först och sen vandra till Lasarettsbacken och hämta Epas mammas bil, som skulle användas som färdmedel.


Vi var en klump folk hos Linn och åt marängsviss, sedan drog Linnea, Kicki, Frida och Rårå iväg mot Olles eller vad det var och Robin skjutsade mig, Linn, Epa och HV-Emelie till stan där vi mötte Sara och vandrade till Lasarettsbacken - råpeppade. Peppen dog rätt snabbt när vi kom fram och insåg att Epas mamma hade råkat ta med sig bilnycklarna hem till Sorsele. Vi stod alltså där utan bil.


Situationen räddades eftersom Robin och Viktor också bestämde sig för att joina till Umeå, så vi packade helt enkelt in oss 7 pers i Robins bil och åkte xD INTE det bekvämaste jag varit med om, vart typ strypt av bilbältet och vred ryggraden ur led xD Vägen dit var småläskig, dels pga rädsla för polisen också var det så extremt mycket dimma (+ kolsvart) att man inte såg vägen framför sig på vissa ställen.


Framme i Umeå kutade vi till Club Extreme som var HUR kung som helst, Skellefteås uteliv kan slänga sig hårt i väggen (no shit) :D Blir lätt Umeå fler helger framöver har vi bestämt.


På hemvägen var jag fyllechaffis åt dom andra, Robins bil var lite småkul. Trodde den skulle dö i uppförsbackarna pga den smått tunga lasten av 7 pers, hade varit småkul om vi hade blivit stående på E4.


Kom hem typ vid halv 5 och klev upp och sålde tidningar imorse xD Ikväll vet jag inte vad som händer, men det viskades om Pinkerton igår.

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards