Alla inlägg under mars 2008

Av Anna Danielsson - 8 mars 2008 11:50

Haha, jag tycker verkligen synd om folk som måste mötas av åsynen av mig idag. Jag lufsar runt som en zombie iförd munkjacka, snyggt värre.


Alltså helt seriöst, vinterns brist på sol har verkligen givit (negativa) resultat - jag ser ut som ett lik. Är typ vit-lila-grå i ansiktet, lägg därefter till att min hy för tillfället är en total katastrof. Skulle inte förvåna mig om folk började ramla baklänges av chock när de ser mig.


Idag ska jag typ göra nada. Inte ikväll heller, vad jag vet. Svulla chips blir det förmodligen.


Om pappa ska köpa Modo VS AIK-matchen på Internet så lär jag väl glo på den i eftermiddag. Alltså, hockey är faktiskt kul att kolla på. Förut hade jag inställningen "Bleh, orkaaa". Blev medsläpad/tvingad på några matcher av min far och min inställning gick från "Bleh, orkaaa" till "Så tråkigt är det ju faktiskt inte" till "Det här är ju faktiskt kul" till "Wihooo!"


Hockey är minst sagt religion i Skellefteå, helt seriöst. Jag misstänker starkt att det beror på att folk inte har något annat att göra i den här stan än att dyrka Skellefteå AIK :) Nu har ju alltså laget tagit sig till slutspel i elitserien, så majoriteten av Skelltowns befolkning skuttar förmodligen runt av glädje just nu. Om AIK skulle ha åkt ner i kvalserien och Allsvenskan så skulle förmodligen Skelltowns alla invånare samlas på Möjligheternas Torg och begå kollektivt självmord, på fullt allvar.

Av Anna Danielsson - 8 mars 2008 00:45

Haha, det är tammefan katastrof att jag ska sälja tidningar imorgon bitti. Kommer på fullt allvar ALDRIG orka upp, men pengar is the shit! Jag har inte vågat kolla något kontoutdrag efter London, jag har inte slösat så jättemycket pengar men nog så mycket skulle jag tro :P Jag är en otroligt snål själ som alltid ser till att leva med minst 3000 kronors marginal på kontot. Min helgmorgontidningsförsäljning (långt ord) + studiebidrag ger mig ungefär 2500 i månaden, så jag borde egentligen vara rikare än vad jag är :P Men whatever. Anledningen till min lilla pengastrategi är att jag alltid vill ha möjlighet till spontan-resor, och inte hindras av att jag är pank. Det är rätt najs att bestämma sig för att man t.ex vill dra till Stockholm om en månad, och då är det bara att boka resan och åka.


Apropå pengar, jag måste skriva ett CV och börja söka sommarjobb. Nu finns det inga undanflykter längre. Eller, gå och söka jobb är inget problem men vad ska jag skriva i mitt jävla CV? Vad folk vill höra, I guess: "HEJ, JAG ÄR EN GLAD, SERVICEINRIKTAD OCH SOCIAL PERSON SOM ÄLSKAR ALLT OCH ALLA!" Aja, det får väl funka ^^ Men det andra negativa med CV-tillverkande är att man ska ha en bild på sig själv - där man ser trevlig ut. Mina desperata försök till att se trevlig ut på bild går aldrig vägen. Jag brukar se ut som en döskalle, häst, get eller zombie vilket kanske inte ger det bästa intrycket när det gäller jobb-skaffande.

Av Anna Danielsson - 7 mars 2008 20:46

Nu ska jag på något sätt försöka summera London i ett blogginlägg, vilket kommer att misslyckas för London är alldeles för bra för att kunna summeras. Sedan ska jag göra mitt sedvanliga blogg-gnäll. Jag vet att jag är en patetisk, tragisk sorglig och skrattretande människa som sitter här och wajnar dag ut och dag in men att du faktiskt läser skiten gör dig ännu mer patetisk :) Synd!


I alla fall, London. Vi bodde på ett hotell i Notting Hill som var budget - varning för kackerlackor på rummen - men det dög fint och var nog så trevligt :D Inte mycket tid spenderades dock där. Vi levde i övrigt typ lyxliv kändes det som, haha :D Ska försöka lista allt som vi hann med:


- En massa muséer. British Museum (där de har mumier bl.a), Tate Modern (svincoolt och känt konstmuseum) och engelska motsvarigheten till Naturhistoriska, där dom har dinosaurieskelett osv :P


- Madame Tussauds, vaxdocke-plejset ni vet :D


- Guidade turer i stan


- Musikalen "We Will Rock You"


- Bio tre gånger :P London har helt SINNESSJUKT fina biografer, gamla och "traditionella"


- Åkt London Eye, det gigantiska pariserhjulet :D


- London Aquarium


- London Zoo


- Fikat på Harrod's


- Druckit afternoon-tea + scones :D


- Sett vakt-bytet vid Buckingham Palace. Så classic för turister xD


- ...och en massa mer.


Jag har INTE shoppat mycket för att befinna mig i London. Det finns två enkla anledningar:

- Det är dyrt

- Det finns så mycket snyggt att man helst seriöst får hjärnsläpp och inte kan välja


Vad ska man mer säga?


- Det enda dryga med London är att det ibland är FÖR mycket folk. Det är kul med liv och rörelse, men när det går knappt att ta sig fram på trottoarerna för att det är så mycket människor så är det smådrygt :P


- HÖGLJUTT som fan, man hör sirener och tjut 24/7. Jag skämtar inte.


- Tror butikerna som man såg mest av var Lush, och caféet Starbucks. Fanns typ på varje gata :P


- Engelsmän är fruktansvärt trevliga. Man känner sig som ett ohyfsat svin när man kommer dit. Så fort någon råkar knuffa till en pyttelite så ber dom genast om ursäkt, till exempel.


- Det är övervakningskameror ÖVERALLT. På riktigt.


- Det är typ inget klotter någonstans :O Helt serri. Däremot är det rätt skitigt.


- Lokalsinne existerar inte. Jag och Emelie försökte ensamma orientera oss/shoppa i Soho. Det gick...sådär, milt sagt.


Att komma tillbaka hit är det mest deprimerande jag har upplevt, typ. Jag VANTRIVS. Jag vill bo i en stad där saker går fort, där man kan virra bort sig på mysiga små bakgator och där man alltid kan hitta någon ny, rolig butik eller café. Jag vill inte bo av en stad som jag helt seriöst känner till utan och innan. Finns verkligen INGET nytt att se.


Ska stå ut i drygt ett år till. Försöka, i alla fall.


Funderar på London i höst igen, själv alltså. Om ingen vill haka på dvs ^^


Ska lägga upp resebilder på http://skumgummi.bilddagboken.se

Av Anna Danielsson - 6 mars 2008 23:11

Jag drar hem till Skellhell fran London imorgon. Jag skulle gora VADSOMHELST for att fa stanna har. Har redan slosat bort snart 18 ar av mitt liv i den dar skit-stan.Btw, i London finns det Ben&Jerry's-glassbarer o.O Har dock inte kakat pa nan, haha.

Av Anna Danielsson - 4 mars 2008 19:05

London ager fortfarande. JAG ALSKAR DET :D Jag vill bo har, helt seriost.

Av Anna Danielsson - 2 mars 2008 00:01

Hyfsat storande att de sista tre bokstaverna i alfabetet inte finns. Aja, ni far forsoka lasa sa gott ni kan i alla fall for jag ids inte skriva pa engelska :P

Jag befinner mig alltsa just nu i Notting Hill, London. London ar UNDERBART. Jag ska sammanfatta:

- Trevligt folk. Alla ar trevliga, super-hjalpsamma och har dessutom varldens snyggaste dialekt :O

- Hogljutt. Ambulanser, polisbilar och manniskor tjuter HELA tiden.

- Skitigt. Skrap overallt typ.

- Morkt. Ute i fororterna dar vi akte tag fran flygplatsen var det i princip kolsvart, de har knappt nagon gatubelysning alls!

- Folkfyllt. Helt seriost, det ar faktiskt for mycket manniskor pa vissa stallen. Gar knappt att ta sig fram.
- UNDERBART! Har snackar vi storstad alltsa :D
For ovrigt, de som tycker att Stockholm ar stressigt skulle avlida pa flacken i London. Folk spriiinger fram :P

Jag sitter pa en timer-betal-dator som stangs om nagra minuter, sa hinner inte skriva mer. Hejdaaa

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards