Alla inlägg den 22 februari 2008

Av Anna Danielsson - 22 februari 2008 23:22

Runt klockan sex cyklade jag in till stan och caféet Kåffeinn, där Linn och Robin redan befann sig och senare även Amanda och Soppan. Jag pimplade en Irish Cream-latte (det gjorde flera av oss) och sen drog vi till Nordanå-teatern för att möta Linnea och se på Open Jam.


Open Jam är en "tävling/turnering" på scen, vem som helst kan anmäla sig och man har tre minuter på sig att framföra något som får vara vad som helst förutom bara sång, typ. Dikter, dans och teater fick man bland annat se. Det var skojs, precis som förra året :D


Efter Open Jam drog vi till Amanda och körde SingStar. Hyfsat classic. Amanda (och Linn) lyckades ha sönder en säng genom att sätta sig i den.


Jag ska fara till Haparanda om 4½ timme (och på något vänster hinna sova före) så därför for jag hem tidigt :P Har inte ens packat klart, bummer. Nu ska MP3:n laddas och kameran tömmas, i alla fall.


Helt seriöst, förresten. Jag börjar nu på allvar misstänka att jag lider av någon form av näringsbrist eller liknande, för jag är inte på topp o.o Får typ blodtrycksfall nästan varje gång jag reser mig upp (nyss när jag skulle gå till köket till exempel), fryser som ett as mest hela tiden och blir tröttare för varje dag även om jag har börjat försöka sova ordentligt. Skulle utan tvekan kunna sova bort varenda lektion i skolan om inte lärare hindrade mej. Fail xD


NU ska jag sova i typ två timmar, vääärt. Måste dock packa först. Uäää :(

Av Anna Danielsson - 22 februari 2008 17:40
DON"T LET THE BED-BUGS BITE by ~Koggamojj on deviantART

Nu ska jag trampa mig in till stan på min kära cykel, men först ska jag göra ännu lite smygreklam för min DeviantArt, mohaha.

Av Anna Danielsson - 22 februari 2008 16:26

Jag har skaffat mig ovanan att helt randomly vakna upp mitt i natten, ligga vaken 10-30 minuter och sedan somna om. Hyfsat irriterande x(


Nu ska jag packa inför Haparanda, jeeej.


Drygaste skoldagen någonsin. Evighetslånga lektioner med matte, svenska och engelska på raken fredag-eftermiddag borde bannas från detta land.


Om typ en halvtimme ska jag bege mig till stan för att fika på Kåffeinn med Amanda, Linn och Soppan. Därefter ska vi dra till Nordanåteatern, möta Linnea och se på Open Jam, Rårå och hennes klass är bl.a med. Det blir skojs, I hope. Sen hem och typ stupa rakt i säng, för jag ska väl upp nån gång runt 4 "imorgon bitti".


Förresten, jag speed-cyklade från Sunnanå till Anderstorp på 4 minuter idag. Nytt rekord skulle jag tippa ^^ Och likförbannat kom jag försent.

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards