Alla inlägg under april 2008

Av Anna Danielsson - 18 april 2008 19:28

Igår kväll bröt jag min oerhört trista ovana som jag har haft hela vintern - nämligen att omedvetet enbart köpa gråa, bruna, mörkblåa eller svarta kläder. LET'S GO FÄRGGLAD! Dock är det från La Redoute och om dom inte har skärpt sig så lär det väl ta typ tre månader innan den kommer o.O


Språkhistorie-prov idag. Emma och Linnea hade spridit skräckhistorier om att det var hur svårt som helst, men jag tyckte det var hyfsat lätt trots att jag verkligen inte hade pluggat ambitiöst. Hoppas jag fick VG, men bara för att jag säger så kommer jag säkert att dunderfaila, haha.


Ska snart iväg och umgås med Amanda, Epa och kanske Linn, hon är nu i denna stund hårmodell för Clive Russell och tydligen har dom färgat hennes hår i nån färg som skulle chocka oss alla :O Hon vägrade säga vilken dock.


WOHOOO, imorgon kväll blir det skojs :D Jag håller på att peppa sönder, eller nåt.

Av Anna Danielsson - 18 april 2008 01:29

ÄCKEL-SPRÅKHISTORIA. Jag har knappt orkat plugga ett skit och bryr mig inte heller. JAG SKITER I VAD SOM HAR PÅVERKAT FORNSVENSKAN OSV.


Och provet var tydligen jättesvårt sa dom som redan har gjort det, kul. Aja, skitsamma.

Av Anna Danielsson - 17 april 2008 21:41

Från och med min 18-årsdag ska jag inleda ett res-maraton. Detta innebär att jag, ensam eller med andra och så fort jag har råd, ska resa till så många platser som jag bara hinner och har pengar till under min livstid. Jag börjar med min Spanien-månad i sommar. Kommer prioritera typ alla mina pengar till detta...okej, det gör jag redan men whatever.


Jag anser att när man lix är vid liv så ska man LEVA, och se så mycket som man bara hinner. Fan heller att jag tänker sitta fast i en norrlandshåla.


Det är nu man är ung, och tar man inte risker/chanser och drar iväg till olika ställen nu så kommer man aldrig göra det sen heller.

Av Anna Danielsson - 17 april 2008 21:34

Jag är groteskt taggad på helgen :) Ska försöka förtränga körkortteorin...eller nåt :'( Haha.


Fredag:

- Förmodligen grillning med folk om det inte är alltför snorkallt ute


Lördag:

- Födelsedag

- Orkesterrep i fyra timmar vilket äger, för vår orkester är bäst :D

- Filmtittande ---> O'Learys ---> Slumber party xD Haha


...och bara för att jag är så förbannat nöjd: http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2008&m=apr&d=19&h=0&mi=0&t=WOHOOO-c2t5-t55let-72ct5s-t55go-t5518-plusare-t55%5E%5E&yn=Anna-t55D&c=ye&mc=2

Av Anna Danielsson - 17 april 2008 15:24

Jag slutade typ klockan 11 idag :P Var också den enda i klassen som gjorde det, KuHi:n var inställd idag så dom andra fick hål och sen hade dom IV, men jag har inte spanska på torsdagar längre så freeedooom! Drog ut och fotade eftersom vädret var spårat fint, sen kände jag för att bara cykla, så jag cyklade! :P Typ Nordanå och sen Sunnanå runt nästan ut till Lund med MP3 i öronen. Råhärligt :D


Btw, normalt att ha en klass som dansar till Spice Girls på bildkektionerna :') HAHA flum.


HAHA ikväll ska min orkester hänga med Brolle JR. Kooolt...eller nå.

Av Anna Danielsson - 17 april 2008 00:18

Jag funderar på om jag ska vara så pass lat och patetisk att jag skippar tidnings-säljarjobbet i helgen. Då kanske jag får en sovmorgon på min födelsedag (första sovmorgonen på 20 år typ) och slipper stressa hem klockan 8 på morgonen på lördag.


Språkhistorian är ju ett helvete. Orka lära sig en hel jävla tidslinje med en miljon årtal på två dagar!? :( Tydligen vara provet skitsvårt också, ååå :'(


GAH, seriöst, körkortsteorin kommer döda mig.

Av Anna Danielsson - 16 april 2008 22:46

Norran hälsade på när vi hade fotogrupp och intervjuade Sanna och Louise, men även mig och Bodén - och eftersom vi slog våra "smarta" hjärnor ihop när vi svarade på frågorna lär inte resultatet ha blivit lyckat.


Nämnde jag hur otroligt chill den här skoldagen har varit? Förmiddagen spenderades, istället för engelska och svenska-lektion, med att se Shakespeare In Love. Otroligt översöt och sliskig film och det faktum att vissa folk faktiskt satt och lipade åt filmen var lite kul :) However, det var trevligare att se film än att ha lektioner. På eftermiddagen hade vi bara form och ingen engelska, wohooo!


Nu är helgen iaf typ bestämt :D O'Learys ---> Slumber party i Epas lägenhet med fooolks, jag tror det blir apkul.

Av Anna Danielsson - 16 april 2008 17:06

HAHA ofta volleyboll ska vara jobbigt? :( Jag har mördande träningsvärk i armarna, haha xD


Nu ska jag ut med Mio och sen springa till E-Fyran.

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards