Alla inlägg den 7 april 2008

Av Anna Danielsson - 7 april 2008 16:07

Jag ska bo i Malaga nästan hela juni och jobba på SOS Animals :D


Flygbiljetter bokas förhoppningsvis ikväll!

Av Anna Danielsson - 7 april 2008 08:18

Jag brukar alltid läsa lokaltidningen (Norrans) läsarinsändare, för att det är oerhört roande. Hela den här stan verkar nämligen bestå av IQ-befriade mongon, och idag var det till och med två idioter som hade fått äran att bli publicerade.


En av insändarna hävdade att det var typ direkt djurplågeri att äga en hund när man bor i stan. För det andra påpekade hon att hundar alltid ska vara kopplade, på grund av hundrädda människor. Seriöst, snart kommer väl hundar förbjudas på allmän plats på grund av allergiker och hundrädda människor. Om jag hatar människor, skulle man då förbjuda människor från allmän plats? Nä, just det.


För det första, vem är gladare - en hund i stan som får gå lös ofta och på så sätt automatiskt får mer motion, eller en hund på landet som alltid går i koppel?


För det andra tror jag att stadshundar ofta har det bättre än "lantis-hundar". Bor man i stan så "måste" man ju ut och promenera med hunden, det går ju liksom inte att bara släppa ut den på gatan. Om man bor på landet och har hund så är det nog ofta lättare hänt att man bara släpper ut den på gården istället för att gå ut och rasta den, också får den bara stå där och skälla hela dagen. Sen hoppas och tror jag verkligen att stadsbor med hund åker/går ut i naturen med hunden ofta och regelbundet. Om en hund mår bra eller inte beror ju sen mycket på hur mycket träning och hjärn-gympa den får. En hund helt utan träning som bara får lufsa runt i skogen hela dagarna är knappast lycklig även om den bor på landet.


Den andra insändaren var en människa som på fullt allvar tyckte att det var skadligt för småbarn att kolla på Bamse och hans dunderhonung - för att det handlar om doping! xD Hon tyckte på fullt allvar att det var farligt för barnen och att de kunde få en skev verklighetsuppfattning :( Haha

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards