Alla inlägg under maj 2008

Av Anna Danielsson - 5 maj 2008 20:02

PLZ, ge mig en klump motivation så jag orkar städa mitt rum :( Jag skämtar inte, hela min garderob har förflyttats till en hög mitt på golvet - tillsammans med en resväska och diverse papper och skolböcker. Det är livsfarligt att beträda mitt rum, man riskerar seriöst att snubbla och bryta nacken eller liknande. Uuuh.


Har varit på stallet i eftermiddag.


BTW, ANNA DANIELSSON har hittat en KLÄNNING till skolavslutningen. Detta är sådant som bara inte sker, eftersom jag bara brukar hitta klänningar i XXXL alternativt dom som kostar 800 spänn. Men nu hade jag ju lite gratis peningar från presentkortregnet, så denna kirrades från H&M :')

Av Anna Danielsson - 5 maj 2008 15:48

Fick förresten nyss SMS av en av ledarna för Auschwitz-resan som avgår på fredag.


Bussen avgår från Skellefteå klockan 03.30 på natten. HAHA alltså, detta är inte friskt :'( HALV FYRA!? Hade varit lite trevligare att åka typ klockan 12 istället, då hade vi tydligen haft 2 timmars fritid i Stockholm innan vi skulle dra vidare mot Polen-färjan från Nynäshamn. Men näe, halv fyra på morgonen/natten åker vi! Vad händer :(

Av Anna Danielsson - 5 maj 2008 15:18

Tydligen så ska vi till Umeå med klassen på torsdag, kolla konst och hänga på stan :D Blir förmodligen trevligt.


Ikväll är jag HELT fri från förpliktelser i stil med pluggande och liknande, så jag tror att jag och Epa ska ut och fota eller nåt.

Av Anna Danielsson - 4 maj 2008 22:52

Har för övrigt pluggat matte, och vågar hoppas på G på provet imorgon :D Dock kan alla världens hypotenusor och Pythagoras sepe-sats dra åt helvete omgående. Varför är Matte B:s främsta uppgift att få ALLT att låta dubbelt så svårt som det egentligen är? En del tal är typ i nivå med 1+1, men dom måste ändå förklaras tillkrånglat i 2 sidor så man blir helt förvirrad x( GAH

Av Anna Danielsson - 4 maj 2008 22:44

JA, jag har då nyss svängt ihop ett gäng av Annas Specialare - det vill säga vanliga men ovanligt fula chokladbollar, fullsmockade med kaffe. Jäjäjä :D


Vi hade som sagt hoppning på ridlektionen idag och jag hade Madicken. Jag måste ju säga att den hästen brukar bete sig någorlunda normalt i de flesta fall, men idag när vi var utomhus på hoppebanan så spårade det. Först bestämde sig hesten för att staketet var jätteläskigt. En av gångerna vi gick förbi det + läktaren bestämde hon sig för att det var så farligt att hon var tvungen att skutta iväg i världens fart åt motsatt håll. En stund senare under uppvärmningen när vi galopperade så var det någon på Moröbacke som bestämde sig för att smälla några överblivna valborgssmällare = Häst flyger i luften igen. Själva hoppningen gick faktiskt bra, förutom när det stod några ensamma hinderstöd just efter ett hinder. De var tydligen också jätteläskiga, så vi hoppade, landade och galopperade ett språng varpå hesten flyger i luften. MONGO. Aja, det var skojs när det väl funkade :)


Tydligen var det två harar på vår tomt typ tidigt imorse, btw :O Random.

Av Anna Danielsson - 4 maj 2008 14:42

Det åskar typ of doom. Eller inte just nu, men vår gata mullrade sönder när jag var ute med Mio nyss.


Jag gillar åska :'D Kul att försöka fota blixtar ju, även om jag aldrig lyckas. Borde kanske stänga av datorn dock. Aja.


Ska hur som haver iväg till stallet om en kvart. Vi har hoppning, jag är råpepp :D

Av Anna Danielsson - 4 maj 2008 13:30

Jag har nu panikpluggat geometri i 1½ timme inför provet imorgon. Har gjort klart hälften och ska banka in resten i skallen ikväll. Det sjuka är att jag faktiskt förstår. Geometri är - till skillnad från allt annat i Matte B - logiskt, och det finns en anledning till att man räknar uppgifterna. När jag fattar VARFÖR jag räknar ut det jag gör så går det typ nästan bra.


Jag ska för övrigt hädanefter införskaffa hänglås på min garderob. Eller ja, "min garderob", den är snarare någon form av allmän egendom eftersom min syster när hon känner för det rotar i mitt rum, lånar mina tröjor utan att fråga och sedan "glömmer bort det." Har man tur kan man hitta de i hennes rum några veckor efter att de har försvunnit. Fy fan vad jag hatar folk som inte kan hålla tassarna borta från andras grejer.


Jag har fått sommarjobbsschema :D Lite kul att vi är fyra utvalda som får jobba, och jag känner alla :) Gagaga, let's tjäna pengar - efter Spanien dvs.

Av Anna Danielsson - 3 maj 2008 17:33

VEM;
Vem är i rummet med dej? - Ingen
Vem fick du senast sms av? - Frida-zorr
Vem tänker du på nu? - Ingen
Vem pratade du senast i telefon med? - Frida eller Linnea, minns ej
Vems hus var du senast i? - Fridas
Vem önskar du var med dej nu? - Ingen
Vem är din favoritsläkting? - Kusinerna och mormor :)
Vem i din skola går dej mest på nerverna? - HAHA ska jag göra en lista?

VAR
Var går du i skolan? A-torp
Var är din telefon? - Framför mig
Var är din mamma? - I köket
Var sover du? - Jag sover inte
Var handlar du mest? - ICA-Torget
Var fick du tag i tröjan du har på dej? - H&M
Vart åkte du senast bil? - Stan

VAD
Vad åt du senast? - Pasta och baconsås
Vad drack du senast? - Saft
Vad är det för färg på dina byxor? - Jeans-blåa
Vad är den närmaste saken som är blå? - Godispapper
Vad gillar du mest med skolan? - Bild
Vad har du på fötterna? - Strumpor
Vad är din favoritfärg? - Alla utom senapsgul och gammelrosa.
Vilken film såg du senast? - Ska jag minnas det?
Vad hör du just nu? - En hårtork

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards