Alla inlägg under juli 2008

Av Anna Danielsson - 4 juli 2008 22:05

HAHA ÅÅÅ varför blir det alltid jämt krångel med allting -.- Jag ska sluta ha med människor att göra överhuvudtaget, haha :( Nu ska jag göra nåt värt av det här kvällen istället, typ göra en kvällslig/nattlig moppetur med kamera i högsta hugg.


Igår kväll nördade jag med Amanda och Emo. Först svullade vi kakor i mitt kök och sen kom vi på att vi skulle cykla till Emos mammas mans föräldrars sommarstuga (eller hur det nu var) som låg vid en badsjö. Vi började cykla hemifrån mig typ halv 11 på kvällen och cyklade kanske 7 km rakt ut i bushen, på vägen mot typ Ragvaldsträsk/Falmark/flygplatsen :P Sen svängde vi in på en grusväg och cyklade ner för en rätt lång nerförsbacke - bara för att upptäcka att vi tagit fel nedfart. Det var bara att cykla uppför backen igen, sen vart det rätt. Vi degade där ett tag, sen cyklade jag hem och lämnade kvar dom andra för jag skulle upp och ut med hundarna och hade sovit 7 timmar - på två nätter. Jag säger bara tummen upp för långa cykelturer :D Det är ju råhärligt att cykla egentligen, jag rejsade fram längs landsvägen i den ljuuusa sommarnatten med MP3 i öronen. Najs bajs!


Idag var jag på Vitbergsbadet med Amanda, Linn och Linns syrra Kim, sen drog vi till stan en stund där vi även träffade Robin. Sen har jag jobbat. Imorgon har jag 8-timmarspass, fy fan i helvete. Det är dock frivilliga extratimmar och jag vill ha pengar ^^ Idag var det galen rusch vid 18-tiden, verkade som om hela Skellefte skulle ha en korg jordgubbar var. Jag packade jordgubbar och växlade pengar som ett toppmongo i typ en timme i sträck, sen vart det dött vid 7-tiden och då hade jag smart nog med mig en bok. Jag kommer bli grymt intellektuell när jag är färdig med jordgubbsförsäljandet, så fort det är kundlöst så sitter jag och boknördar. Läs Ängeln På Sjunde Trappsteget, allihopa :D


Ikväll ska jag förövrigt sova tidigt.

Av Anna Danielsson - 4 juli 2008 11:05

GAGAGA, den här låten påminner mig om London :'D Engelsmän är uppenbarligen rätt musik-patriotiska, så Beatles spelades överallt (allt från Madame Tussauds till affärer typ) och speciellt den här låten. Inte mig emot ^^

Av Anna Danielsson - 3 juli 2008 16:47

Btw, igår var jag med random folk. Först gick jag & Amanda Broarna Runt med Fred och sen käkade vi glass, medans vi väntade på Linn M och Sara som var och såg Narnia-premiären på bio. När dom hade nördat färdigt på bion drog jag, Sara och Linn hem till Sara. Amanda drog hem för hon skulle upp och jobba och laga mat åt pensionärer dagen efter.


Vi återstående tre kollade på fransk film (minns aaaldrig vad den franska titeln är) och drack té. Kulturellt värre.

Av Anna Danielsson - 3 juli 2008 16:33

Inget kan förstöra ens dag som vissa kunder när man säljer jordgubbar. Vuxna människor som börjar GRÄVA RUNT MED FINGRARNA bland jordgubbarna för att få dom bästa, fastän dom är färdigpackade i askar! Sådär lagomt hygieniskt, istället för att bara ta en jävla ask och betala måste dom rota i en kvart. Kul för folk att köpa jordgubbar som typ 50 människor har varit och grävt i med fingrarna, not. Ibland verkar femåringar vara mentalt överlägsna vuxna folk.


Sen har vi ju dom klassiska surgubbarna/surkärringarna, som bara efter två dagar gör mig spyfärdig. Idag stod en gubbe i 60-årsåldern och glodde surt på mig i en bra stund, sen säger han med världens gnälligaste röst:


- Vet du vad jordgubbarna kostar i Skåne?

- *försök se trevlig ut, försök se trevlig ut* Nej, det vet jag tyvärr inte.

- Ja, vad kan det vara? 12 spänn? Varför har ni så jävla mycket dyrare här?

- Det kanske kan bero på att jordgubbarna i Skåne är lokalproducerade eller något. (DU BOR I NORRLAND SÅ SLUTA GRINA, SKYLL DIG SJÄLV OCH FAR TILL SKÅNE OCH HANDLA JORDGUBBAR OM DU KÄNNER FÖR DET.)


Jag orkar fan inte dra resten av dagens kundhistorior, men som tur var finns det trevliga kunder också.

Av Anna Danielsson - 2 juli 2008 18:39

Ååå vad den här låten nördades i högstadiet :'D Nostalgi ffs.

Av Anna Danielsson - 2 juli 2008 18:09

Har varit på stan. Fikade på Kåffeinn med några folk, var in på banken och gnällde på att dom efter typ två månader fortfarande inte har fixat så mitt studiebidrag går rätt in på mitt konto utan att jag måste hämta ut det och hade körlektion. Har haft två körlektioner idag, snart uppkörning :O


Ikväll ska jag gå Broarna Runt med voffarna och sen ska jag se en fransk film med Sara, Linn M och Amanda.


För övrigt måste jag påpeka en sak - gruppen Queen är komplett genialiska. När jag var i London i mars propsade mamma på att vi skulle se en musikal eftersom det tydligen nästan är obligatoriskt i London, och inte mig emot. Det blev Queen-musikalen We Will Rock You (baserad på bara Queen-låtar) och sen jag såg den har jag konstant gått och små-nördat Queen. Bandmedlemmarna är seriöst musikaliska genier och dom har så grymt många låtar som är rena klassiker, sen har dom väldigt olika låtar också. Jag tror att vad man än gillar för musik så kan man vem som helst hitta åtminstone en (och troligtvis ännu fler) Queen-låtar som man gillar.

Av Anna Danielsson - 2 juli 2008 01:18

Glasögon/linser: Linser

Piercingar: Om öronen gills

Syskon: Ett

Pojk/flickvän: Nej

Jobb: Jordgubbsförsäljare (a)

För många vänner: Kan man ha för många?

Rymt hemifrån: Inte seriöst

Färgat håret: Nej, däremot tonat och slingat. Har dock helt neutral hårfärg för tillfället.

Bra självförtroende: Nån blandning, jag föraktar mig själv men jag har som ändå självförtroende.


Gjort något olagligt: Ja

Somnat i skolan: Sover nog mer i skolan än hemma

Brutit ett ben: Nej

Tappat bort mig i min hemstad: Patetiskt nog, ja

Sett en fallande stjärna och önskat: Minns ej :O

Varit otrogen i ett förhållande: Nej

Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Jag lovar mig själv att dra ner på chokladen varje dag ^^,

Smugit ut utan lov:

Ljugit om var jag är för mina föräldrar:

En hemlighet som ingen vet:

Varit på en blind date:

Sovit en hel dag: En halv iaf

Somnat gråtande: Någon gång

Av Anna Danielsson - 2 juli 2008 01:13

Jag och syster tog förresten moppen till Moröbacke och skogen bakom SRK där ridskolehästarna går på sommarbete, för vi ville hälsa på dom :) Det gick tydligen (enligt Emelie) lite väl snabbt för min lilla moppedajst på den lagomt gropiga och guppiga Förbjudna Vägen (den är inte förbjuden, det är en ridväg men det ligger en gammal myt bakom den och därav namnet) så hon hade typ hjärtslag när vi kom fram till hästhagarna :P


Svintrevligt att träffa hestarna igen :)

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards