Alla inlägg under december 2007

Av Anna Danielsson - 6 december 2007 00:36

Det finns vissa saker som irriterar mig så INFERNALISKT mycket. Tänker inte skriva ett långt dampigt inlägg för då kommer bara människor ta åt sig, hahaha.


Kan bara säga att en del bortskämda äckel slipper verkligen undan ALLTING och får ALLT så mycket lättare. GAAAH.

Av Anna Danielsson - 6 december 2007 00:26
Half of the happyface by ~Koggamojj on deviantART

Porträttfoto på E-Fyran ikväll, vill ni se mer än den här bilden så klicka på bilden :D Förutom att fota så hann jag, Epa, Linn och Moa med att sjunga karaoke. "Främling" och "You're The One That I Want", hemska tider.


Nu ska jag sova som en klubbad gris, godnatt.


Just ja, har lånat Amandas Spirited Away också. Ska se den (igen) med syster imorgon :D


TILL HELGEN blir det kanske ZooTour, ENDAST på grupptryck för jag avskyr Mange Schmidt. Buhu.

Av Anna Danielsson - 5 december 2007 12:22

HAHA, vi slutar 20 i 12 idag, ägda! Jag höll på fullt allvar på att somna tre gånger på engelskalektionen, blev dock hotade med frånvaro av läraren så jag fick lov att hålla mig relativt vaken :P


Nu käkar jag pepparkakor. Ska snart ut i vinterkylan som inte är speciellt kall och traska Broarna Runt med Mio. Sen om jag hinner ska jag cykla in till stan och handla julklappar (hur länge har jag inte tänkt göra det nu!?)


Ikväll är det i alla fall porträttfoto i studion med make up artist och shit på E4 :D Och vi har en drös modeller: Rårå, Moa, Linn (?) osv, så jag ska försöka få nå bra kort.

Av Anna Danielsson - 4 december 2007 23:00

Min syster kom just in och berättade för mig vad hon ville ha i julklapp - MITT RUM. Det vill säga, hon kräver att jag ska flytta ut ur mitt rum som är det bästa i hela huset trots sin litenhet på grund av att det ligger längst in i huset och har liiite privacy. Jag vägrar såklart, men det skulle inte förvåna mig om hon lyckas få sin vilja igenom på något sätt.


Btw, jag behöver ett till jobb. Min månadsinkomst med Aftonbladet-lönen är ungefär 2000-2500 men jag måste tjäna mer pengar om jag ska ha råd med allt jag vill göra i sommar xD (Roadtrip med Amanda, Emo och Epa, charter-resa med Linnea och Frida, åka till Rumänien och göra volontärarbete m.m) Om någon vet något ledigt jobb någonstans så SÄÄÄG! Ska gå runt som en tattare och fråga i affärer till helgen.

Av Anna Danielsson - 4 december 2007 21:31

^ Hyllningsvideo till Milton som jag hittade på Youtube, helt SJUKT vilken häst. Han dog för ett antal år sedan men anses vara den allra bästa hopphästen genom tiderna.


Jag har som alla kanske har märkt seriösa problem med att vakna på morgonen, haha. Inte blir det bättre av att jag pluggade kulturhistoria till kvart över två igårnatt (började vid ett xD). Hur som helst, igår mutade min moder mig med en chokladkaka om jag klev upp klockan sju imorse och vad gör man inte för choklad? Jag har käkat mig mätt på chilichoklad nu :D Jag hade för övrigt trott att det skulle vara ett seriöst och stort prov i kulturhistoria men det var typ...ett läxförhör. Jag hade inte behövt vara så ambitiös när jag proppade in all fakta om gotiska kyrkor, romanska kyrkor, groteskerier, illumination, djurornamentik, kelter, Basilikor osv i huvudet.


Jag var på hjälp-matte idag, UNDERBART, nu fattar jag i alla fall EN av de 70000 grejorna vi ska kunna. Något annat vi gjorde idag var att redovisa musikprogram på gympan, jag, Sara och Emma lirade ett OERHÖRT "seriöst" program till Leva's Polka (Holly Dolly song), hahaha xD Sjukt.


Har varit duktig och ställt upp för min kära orkester ikväll, vi delade ut fika och spelade solon på A-torps centralhall ;P Allt för Tyskland!


Jag har skrivit en önskelista idag också, faktiskt! Hahaha xD Tycker julen är överskattad och brukar inte önska nå mycket i vanliga men det är så mycket saker som jag behöver för tillfället, tror knappast jag får mer än två (eller en) grejer av det jag önskat mig men WTF. Here we go!


1. TELEOBJEKTIV TILL KAMERAN

2. Pengar :D

3. Bärbar och hopfällbar tyghundburbur åt Mio

4. En till ridlektion i veckan, får jag inte det så payar jag själv typ.

5. Fade To Red - Tori Amos Video Collection

6. En mobil som fungerar normalt

7. Prenumeration på tidningen Foto

8. Cocoa Butter handkräm från Body Shop

9. Regina Spektor - Begin To Hope (skiva)


ÖVER OCH UT

Av Anna Danielsson - 3 december 2007 23:02

YOGA ÄGER! Jag vill träna oftareee!


Alltså, jag har läxförhör/prov på ETT HELT HÄFTE medeltida konst till imorgon. Har jag börjat öva!? NÄÄÄE. Hur fan tänker jag?


Jag blev för en stund sen så chokladsugen att jag ställde mig och bakade chokladbollar. Jaaag ääär tragisk :)


Imorgon ska jag, Emma och Sara ha nå typ dansprogram till gympan. Har vi övat? Näe! GAH, jag måste organisera mitt liv.


Jag taggar på Sthlm nu förövrigt :D 11 dagar kvar eller nåt sånt.


YES, imorgon startar den frivilliga matte-hjälpgruppen ÄNTLIGEN. Hela vår klass ska typ dit eftersom läraren inte lyckas lära oss något.


Hoj hej


BTW! Jag velar, eftersom jag lix ska till Stockholm funderar jag på att köpa en Holga på Kulturhuset :O Det är alltså en toykamera, dvs en kamera som tar så dåliga bilder att de ändå blir fina på något sätt. Se bildexempel här.


Kameran kostar runt 400 spänn vilket är rätt dyrt, sen är även filmen väldigt dyr -.- Men jag vill haaa.

Av Anna Danielsson - 1 december 2007 20:22

Nu är läget såhär att Emo har lyckats lägga vantarna på ett X antal Tori Amos-live-DVD:er, så jag ska alldeles strax bege mig till honom för att nörda med han, Amanda och Linn om hon ids. Ska bara samla motivation för att sätta mitt arsle på cykeln och trampa in till staaan. Måste smöra lite för min kära syster för att få låna hennes MP3-hörlurar, annars kändes det jävligt drygt att cykla.


Konsert igårkväll, ikväll och imorgon förmiddag, fullspäckad helg! Sen blir det jullov, vår, ännu mer rep och sen drar SUS till Lübeck, Tyskland :D Wiowiowio!


Mormor är hos oss nu, btw. Det är enbart trevligt men har en nackdel - min syster måste flytta in i en gästsäng i mitt redan alldeles för pluttiga rum. Jag ska dela rum med en mörkrädd människa som pratar i sömnen, och jag är inte peppad.


Aja, ut i kylan! (Som inte är kall egentligen men...WTF!)

Av Anna Danielsson - 1 december 2007 02:03

"Jess", jag håller på att bli förkyld som en gnu. Hostar som en gris och har världens basröst. Kommer skrämma livet ur kunderna när jag säljer tidningar IMORGON BITTI. På tal om det så borde jag sova, men vem kan sova när man har en chipspåse till sitt förfogande? Jag äter istället.


Konserter hela jefla helgen så jag lär inte hinna så mycket annat, gagaga.


Alltså, jag tänkte ju skriva om en massa men nu har jag glömt bort allt. Istället kan ni ju kolla min DeviantArt ^^ (Linn får stå för reklamen)

Frozen by ~Koggamojj on deviantART

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards