Alla inlägg under augusti 2007

Av Anna Danielsson - 8 augusti 2007 00:32

Jag ska börja med att säga att det finns INGET mer störande än att plötsligt bli jättepysslig mitt i natten när man egentligen måste sova eftersom man ska upp 7 och börjar jobba 8. Igår kväll vid 12-01-tiden fick jag lust att rita, måla olja och städa mitt rum - samtidigt. OMG, en sådan städimpuls sker hos mig cirka en gång per decennium så jag borde väl ha passat på att städa när jag hade lust, vilket jag aldrig har annars, men istället gick jag och lade mig alldeles för sent och dog när jag vaknade alldeles för få timmar senare. Ni är mina idoler om ni finner något som helst sammanhang i det jag skrev för det gör inte jag, allmänt nattsvammel.


HUR SOM HELST, idag har jag nästan jobbat röven av mig. Hämtat hästar, mockat, lagat mat, sopat, diskat, mätt, diskat mer osv. Tur att Catto och Antonia jobbar imorgon bitti, då slipper jag mocka ur Ossikas box. Mwahahaha *evil*


Idag var det förövrigt också skitvarmt ute, så när jag kom hem funderade jag ut en plan - gummibåt på älven. Jag ringde runt till folk och det slutade med att Amanda, Frida, Erika och Emelie Peee var på. Tyvärr hade vi bara två gummibåtar, så vi sprang upp till Emo och lånade en typ gummiring som Emelie Peee skulle få sitta på.


Vi åkte längs älven i lugn och ro tills Emelie Peee blev less på gummiringen och bestämde sig för att - mitt ute på älven - kasta sig över i min och Fridas båt. Vi var rätt nära ett ofrivilligt dopp, kan jag meddela, eftersom gummibåten är gjord för egentligen högst två barn och vi var tre pers i den XD Att en båt med några snubbar i fräste förbi oss typ en halvmeter ifrån för att jävlas gjorde ju saken bättre, vi höll på att tippa i XD Haha


Sen drog vi till mej och spelade sällskapsspel, jeeej :D Jag ringde även Linn och frågade om hon ville umgås, men n00ben skulle sova eftersom hon skulle upp 5 och jobba.


AJA, bajs!

Av Anna Danielsson - 6 augusti 2007 13:04

Om 2½ timme börjar jag jobbet, chill med sovmorgon. Jag sitter och försöker tänka ut lekar som vi ska sysselsätta ridskolebarnen med, nån som har förslag? XD


Jag har varit ambitiös och solat eftersom det är så jäkla fint väder - tills jag fick ett bräms/getingbett på benet, han inte se vad det var, helt utan anledning. Det sved i alla fall rövigt, jag är purken och har en fet knöl i knävecket.


Aja, hejdå och lyssna: http://www.youtube.com/watch?v=VbnvqCqz7_k

Av Anna Danielsson - 6 augusti 2007 01:52

Först måste jag dela med mig mig av dagens låtar:

Anna Ternheim - Highlands

The Kooks - Seaside

Regina Spektor - Chemo Limo


Snoka upp dessa nånstans och lyssna är min rekommendation!


Idag har jag blängt på hopptävling, sprungit 6 km, sett Beck och övningskört. Jag körde runt på Sunnanå bland korsningar, trafikljus, övergångsställen och grejer, ägda! Mamma som kör med mig håller dock på att avlida varje gång vi möter en bil, och hispskriker "BROMSA!" Aja, med mitt vanliga flyt och min vanliga tur lär jag hur som helst köra bilen i diket vilken dag som helst, men än så länge går det bra!


Sen är jag smått bitter eftersom min syrra som ska börja 7:an har typ samma utetider på kvällarna som jag hade i 8-9:an. Nu har jag typ inga tidsregler längre, men ändå - Hon får ha ett liv men det fick inte jag. Jag hatar att vara äldsta barnet, det vill säga barnet som föräldrarna ska "öva på" med tider, regler och dylikt, medan Emelie kan typ fara och flyga som hon vill utan att dom bryr sig. Jag blir PISSED.


Aja, nu ska jag typ försöka planera klart en lek för småbarnen på ridlägret som jag ska vara "ledare" på och som börjar imorgon, dvs sommarjobbet. Tur för mig att jag börjar halv 4 på eftermiddagen, men då jobbar jag till 8 också :P Synd.

Av Anna Danielsson - 5 augusti 2007 02:18

Hojs. Jag vill upplysa alla om att müsli med jordgubbar och yoghurtklumpar är skitgott.


Igår var jag och kollade på Amandas låtsassyrras tillfälliga kissemissunge, den var skitsöt tills det grävde in klorna i mina ben och hängde kvar där. Vi lullade runt i skogen i Ursviken och gick till en oerhört konstig kiosk/affär som heter Albatross, sen drog vi tillbaka till stan och såg nån film. Jag SLOCKNADE under filmen och då är det illa, typ sargad krigare efter sommarjobb = Stiga upp 7 varje morgon. Fast filmen sög :P


Idag var jag ute med Mio, sen for jag på V75 på Skelleftetravet eftersom Järvsöfaks var där och startade, kändishäst ju! Ikväll såg jag och Amanda och Frida Pan's Labyrinth, den var bra fast jag satt typ och blundade en massa, var så jäkla äckligt, bl.a fick folk kinderna uppslajsade och är det nåt jag inte pallar så är det sånt.


Imorgon ska jag kolla/fota på hopptävling på SRK (hela mitt liv kretsar typ kring hästar för tillfället) och sen vetefan. Aja, hejdå!

Av Anna Danielsson - 3 augusti 2007 17:29

HELG!


Jag ska strax till Ursviken till Amanda, för hennes låtsassyrra passar typ en pytteliten kattunge som vi ska peta på :3 Sen ska vi tillbaka till stan och umgås med Linnea, typ.


OMG, spårad sommarjobbsdag. Dagens bästa var när vi satt och käkade, Carro kom på att hon borde titta till sina nudlar också springer hon, halkar i en fläck vatten på golvet och faller som en fura ner på golvet in i en dörr XD JAG AVLED! Sen gick samma människa bärsärk med en jävla longeringspiska, jag och många andra blev misshandlade XD


Aja, sommarjobbet är rätt kul. Hojs!

Presentation

Omröstning

...men vartifrån är du då?
 SKELLTOWN
 Ännu längre norrut än Skelltown
 ...mellan-Sverige?
 08
 Västkusten
 Skåne & CO
 INLANDET, höhö
 Nån annanstans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards